The typical söndag

Hejsan!

Idag har jag varit och kollar på när några kastade varpa, det var faktiskt kul för det var min morfar och min morbror som spelade :D Men mitt i allt började det spöregna.. Fast vi satt kvar där, med regnkläder och paraplyn.

Nu regnar det inte, men det åskar jätte mycket och ibland då och då kommer det en blixt! Det är då man ska vara inne och redigera bilder, äta godis och nutella och se på OS. Precis det jag gör nu :) Myyyyyyys!

Dagens outfit:

Tröja- second hand 50:-
Byxor- Bikbok- 99:- (REA)

 

 


@ellaannie

Yeeah äntligen 300 followers på instagram! :D följ mig gärna, då kanske jag följer dig tillbaka ;) @ellaannie


PICS

Helloo!
 
här kommer lite färska sommar bilder. 
 

Bussen

Tjolahopp! Just nu sitter jag på bussen påväg till Burgsvik. Innnan var jag lite på stan, fett tidigt jag veeet.. Aja, Maja kunde inte gå med mig på stan för hon skulle tydligen åka till stranden..... Liten bit av hur jag ser ut idag----


Kalas och fest

Hejjeje! Kom hem från Elsas födelsedags kalas för typ en timme sen. Det var kul, vi spelade spel, lekte lekar och lite mer :) Igår var jag på 48-års fest i Arde! Det var också kul ;) Nu är det bara jag och mamma hemma och vi tittar på os invigningen :D Imorgon ska jag gå på stan en liten stund på morgonen sen ska jag åka bussen till burgsvik typ 11. Juste köpte ett par shorts från bikbok idag, på rean 199 kr Update: hihi glömde skicka iväg inlägget så egentligen skulle det vara ute igår, men jaja skickar iväg det nu!


Tofta beach

Hejsan bloggen! Idag ska jag och familjen åka till Visby! Och sen ska vi åka till Tofta strand och bada :D Tjingeling!


Kusinerna och jag!


Beaaah

Hej hej! Har legat på stranden hela dagen, det har varit så jäkla varmt att man typ måste bada hela tiden ;) Duschade för några minuter sen, och snart ska vi gå bort till några kompisar på middag! :D Solbränd tjej------ | |


Visby

Helluu!! Idag ska jag nog åka in till Visby. Höhöhö shoppa lite för födelsedags pengarna :D


födelsedags presenter


MER BILDER


Sommar bilder :D

hejhej!
 
Nu ska jag lägga upp lite sommar bilder som jag har tagit med mina nya kamera :D En Nikon d3100, hha men fick den i födelsedags present :) Ska lägga upp bilder på alla mina presenter nån annan gång.. 
 

Happy Birthday to me!

Tjo! Idag (eller igår nu då) fyller jag år! :) Vi har haft kalas här, och Maja, Vendela och Elsa har varit här :) Har fått jätte många fina presenter tex en Systemkamera :D fast den var jag med och köpte, men jag använde den första gången igår. Efter födelsedags fikat så åkte vinner och badade lite, men sen var Elsa tvungen att åka hem med bussen.. Då åkte vi hem. Sen efter maten åkte vi ner och tog massa kort och jag, Elin och Maja badade ;) Nu ska vi sova! Godnatt


Hemse

Hejehej! Idag har jag varit på Hemse. Vi skulle kolla på sånt där partytält. Var också lite i några andra affärer osv Köpte en tröja och en klänning på kupan (second hand butik) Nu håller vi, eller iallafall mamma och pappa , på att baka för fullt! Bullar,kakor ja massor! Mums :) hehe Visar kläderna sen!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3471933/images/2012/pic_50081f20e087c33171000426.jpg" class="image">


Egopic jao

Snart ska jag gå och lägga mig jao. Haha k.bry liksom... Men iallafall idag var jag på stranden, sen grillade vi på kvällen :) Alltså tror ingen läser min blogg nu på sommaren, ingen gör väl det i vanliga fall men jaja.. Hahaha så det är kanske onödigt att blogga.. Eller nej, jag tänker inte sluta på sommaren för jag gillar att blogga! :D


Outfit

Holaaa! Igår var jag barnvakt för mina kusiner! Kul och jobbigt? Haha ;) Nu ska jag äta frukost, men först ska jag visa er min outfit.. Dahah Armband- Cubus 49:-/st Tröja- ginatricot 99:- Jeans shorts- H&M 129:-


Summerdaay

Heeeeej! Håller på att rensar kläder för fullt! Haha jobbigt, men det blir bra! :)


Ut och gå

tjaaaaa!
 
Nu ska jag och familjen ut och gå en liten sväng. 
 
Här kommer lite bilder från sommaren, för  nu har jag laddat över bilderna från kameran till datan :D
 

Godnatt

Godnatt! Nu ska jag och min syster sova, eller snart iallafall.. Har verkligen spöregnat hela kvällen!! Inte kul...


RegnRegnReng

Hejj! åh, varför ska det regna? Hataaar! Aja, idag har vi inte gjort något speciellt. Cyklat till en stenstrand som heter valar och haft picknick där, men så började det regna -.- tråkigt som attan! Nu har jag och min syster beställt pizza, gott som bara den! Hihi Vi kommer vara själva här ikväll för mamma är på personal fest och pappa ska till nån kompis.... ;)


Stan

Hejhej! Idag har jag varit i Visby hela dagen. Har varit på Tofta strand och solat! Också har jag varit hos min farmor, jag har även gått på stan med pappa och köpt en sak till min födelsedag :D Köpte också torrschampoo. Nu ska vi åka ut till burgsvik igen, men först ska vi köpa thai mat och ta med och sen sätta oss och äta nånstans, myyys! :)


Godnatt


Grillaaaa

Nu håller pappa på att grilla, åh det luktar sommar! Förut var jag och pappa och badade. Det blev soooooligt! Aja, det var jätte kallt i vattnet! Brrrr 23 grader...


₩art tog det fina vädret vägen?

Åhhh nu är det mulet här :( vill ha soooool! Idag har jag inte gjort något speciellt, bara slappat i solstolen hemma på tomten.


Let's go to the beach!

Halllooj! Snart ska vi gå till stranden! Härligt :)


Klaaara

Nu är bullarna klara! Och dom smakar gooooooood! Very gooood!


Bullar på G

Nu håller jag och pappa och bakar kanelbullar, åhh det luktar såå gott! Mums :) Btw nån som vet en bra systemkamera? Är Nikon d3100 bra? Jag fyller ju år snart och då håller jag och pappa och kollar lite bra kameror till mig :D Här kommer lite bilder från sommaren: Har tagit dom med IPaden så det är inte så jätte bra bilder, kommer fler när jag kan ladda över bilderna från kameran till datan!


Happy

JAAA, äntligen fungerar blogg.se appen! Haha, nu kommer jag blogga betydligt mer :D