Härlig dag

Hejhej!
Idag har det varit skolbytardag för alla 6:or. Åhh kom ihåg för ett år sen då jag var jättenervös inför att träffa min nya klass på Solberga. Nu känns det som jag har gått med den här klassen i hela mitt liv typ, verkligen en bra klass!
Iallafall, somsagt var det skolbytardag för sexorna så alla andra på skolan hade friluftsdag, då fick vi göra vad vi ville, bara vi sportade i 4 timmar sammanlagt den här dagen.
Men då bestämde våra klassföreståndare att vi skulle ha ett studiebesök hos cementfabriken Cementa ist.. Dagen blev väl helt ok. Först besökte vi somsagt Cementa som då ligger i Slite. Alltid lika kul att åka buss med roliga personer. Sen åkte vi till Ojnarskogen, som det har varit som mycket debatter omkring för dom vill bryta kalk där. Där gick vi omkring lite, och en kille som hette Jocke berättade lite om växter och så.
Därefter åkte vi till ett träsk, några ville bada där. Inte jag.. Hahah.

Ikväll jag jag druckit lite te på balkongen med mamma och bara pratat lite. Sen har även jag och pappa kollat lite på en ny garderob till mig. + säng.

Nu ska jag sova! PuSs och GODNATT!!



Dogggsssen

Hej!
Just nu är jag och Aina är nu ute och går med hundarna. Vi har gått en jättemysig sväng nere vid havet och botaniska trädgården

Poppy & Milton


YES

Äntligen funkar det att blogga på blogg-appen. Så nu kommer det att bli betydlig mycket bättre bloggning.
Åhh vad jag har saknat att blogga!


Jobbigt

Åh min blogg.se app funkar inte, har försökt att ta bort den och ladda hem igen men den funkar inte.. Därför kan jag inte blogga. 
Nu bloggar jag på safari...